عناب برای سردردهای ناشی از صفرا مفید میباشد. طرز تهیه : هلیله زرد + هلیله کابلی + تمر هندی + عناب + بنفشه + سپستان + تخم خیار.
عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفاده میشود، اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده مینمایند، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده میشود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.
در نتیجه، عناب دارای محتویات مفید و سالمی است که در مبارزه با هرگونه آسیب اکسیداتیو به بدن کمک میکنند، و از این طریق از کبد در برابر این تاثیرات مخرب محافظت مینمایند.
برگ خشک عناب جهت درمان زخمهای خورهای مفید است بدین صورت که گرد برگ درخت عناب را روی زخم بپاشید.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید. نامه ای با پیوند برای تنظیم رمز ورود جدید دریافت خواهید کرد.
۱۸. گردش خون: اعتقاد بر این است که عناب گردش خون را بهبود می بخشد، که می تواند به کاهش دردهای قاعدگی کمک کند و چرخه قاعدگی منظم و سالم تر را تقویت کند.
مصرف عناب باعث کاهش شدید قند شده لذا به افراد دیابتی توصیه نمیشود.
شاید جالب باشد بدانید که کشور ایران دومین تولیدکننده عناب در جهان هست و در ایران نیز، خراسان جنوبی قطب تولید عناب کشور است.
در ضمن حاوی پکتین (به عنوان کلسیم پکتات) به عنوان فیبر محلول موثر در کاهش چربی و قند خون است.
هزاران سال است که در طب سنتی از دمنوش عناب برای درمان گلودرد استفاده می شود.
که میخواهیم به آن اشاره کنیم، کمک به به خوب خوابیدن است. برای افرادی که از بیخوابی یا بیقراری رنج میبرند، مصرف عناب عناب پرس شده میتواند یک درمان مناسب باشد.
عناب خشک شده را با عسل مخلوط کرده در محل خارش و کهیر بمالید.
ثابت شده است که عناب اثرات ضد اضطرابی و خاصیت تسکین دهنده روی بدن دارد. استفاده از روغن عناب یا مصرف خود میوه میتواند بر روی سطح هورمونی شما تأثیر بگذارد و باعث ایجاد احساس آرامش در ذهن و بدن شما شود.
۱۵. تسکین دهنده: عناب اثر تسکین دهنده ای بر گلو و سیستم تنفسی دارد که می تواند به کاهش سرفه و علائم گلودرد مرتبط با سرماخوردگی کمک کند.